Revista de disseny
Revista de disseny
La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris

Ludovico Office

La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris Igual que amb els mobles principals de Ludovico, aquesta versió d’oficina obvioulsy té el mateix principi que és ocultar una cadira completa en un calaix amb la cadira no es nota, i es considera que forma part dels mobles principals. La majoria pensarà que les cadires són un parell de calaixos més. Només en retirar-nos veiem una cadira que sortia literalment d’un espai tan ple de calaixos. La inspiració va suposar en gran mesura la visita a la casta de Pittamiglio i tots els seus missatges simbòlics, amagats, així com portes o habitacions plenes ocultes i inesperades.

Nom del projecte : Ludovico Office, Nom del dissenyador : Claudio Sibille, Nom del client : Sibille.

Ludovico Office La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.