Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre D’Informació Temporal

Temporary Information Pavilion

El Centre D’Informació Temporal El projecte és un pavelló temporal mix-use a Trafalgar, Londres, per a diverses funcions i esdeveniments. L’estructura proposada posa l’èmfasi en la noció de “temporalitat” mitjançant l’ús del reciclatge de contenidors d’enviament com a material de construcció principal. La seva naturalesa metàl·lica pretén establir una relació contrastada amb l’edifici existent reforçant la naturalesa de transició del concepte. Així mateix, l’expressió formal de l’edifici s’organitza i s’organitza de manera aleatòria creant una fita temporal al lloc per atraure la interacció visual durant la curta vida de l’edifici.

Nom del projecte : Temporary Information Pavilion, Nom del dissenyador : Yu-Ngok Lo, Nom del client : YNL Design.

Temporary Information Pavilion El Centre D’Informació Temporal

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.