Revista de disseny
Revista de disseny
Residència

Cheung's Residence

Residència La residència està pensada amb senzillesa, obertura i llum natural. La petjada de l’edifici reflecteix la limitació del lloc existent i l’expressió formal es vol dir neta i senzilla. Hi ha un atri i un balcó al costat nord de l'edifici que il·lumina l'entrada i la zona de menjador. Les finestres corredisses es proporcionen a l’extrem sud de l’edifici on la sala d’estar i la cuina són per maximitzar les llums naturals i proporcionar flexibilitat espacial. Es proposen lluernaris a tot l’edifici per reforçar encara més les idees de disseny.

Nom del projecte : Cheung's Residence, Nom del dissenyador : Yu-Ngok Lo, Nom del client : YNL Design.

Cheung's Residence Residència

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.