Revista de disseny
Revista de disseny
Treballar Com A Casa

PACO Operation Hub

Treballar Com A Casa El personal és el tresor més valuós per als negocis. El disseny va oferir un espai funcional i d’harmonia a qui s’allotjava més temps en un dia. L’ambient contemporani i de luxe, donat no només a la bellesa, aquest gust i extraordinari treball també presentaria un bon model a la visita dels clients que sincronitzaran amb la seva expectativa amb la qualitat de les seves marques. La tasca més difícil consistia a maximitzar l’espai d’oficines amb la col·locació de grans bigues a través del sostre ... finalment s’havia creat un espai de doble coberta per crear una superfície útil de 1600 a 3000 metres quadrats amb ocupació.

Nom del projecte : PACO Operation Hub, Nom del dissenyador : Philip Tse, Nom del client : PACO Communications.

PACO Operation Hub Treballar Com A Casa

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.