Revista de disseny
Revista de disseny
La Passarel·la Digital

National Bank of Greece's i-bank

La Passarel·la Digital Concept store que allotja i ofereix orientacions sobre les seves ofertes bancàries en línia, mòbil i telefònica. No hi ha cap contrabarat. la configuració de comandes i les declaracions de visualització amb el suport de l’equip de 4 persones de la botiga. L’aplicació NBG està disponible en iPads i iPhones als estands centrals ‘Great Ideas’, les cabines privades es poden utilitzar per a la banca d’internet i telèfon i les pantalles tàctils de la Zona Interactiva permeten als visitants accedir als serveis bancaris i jugar a jocs.

Nom del projecte : National Bank of Greece's i-bank , Nom del dissenyador : Allen International, Nom del client : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  La Passarel·la Digital

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.