Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

GLASSWAVE

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial El sistema de paret cortina multiasse GLASSWAVE obre la porta a una major flexibilitat en el disseny de parets de vidre per a la producció massiva. Aquest nou concepte sobre parets cortines es basa en el principi de mulls verticals amb perfils cilíndrics que no pas rectangulars. Aquest enfocament definitivament innovador significa que es poden crear estructures amb connexions multidireccionals, augmentant per deu vegades les possibles combinacions geomètriques en un muntatge de paret de vidre. GLASSWAVE és un sistema de poca alçada destinat al mercat d’edificis distintius de tres plantes o menys (sales majestuoses, sales d’exposicions, atrius, etc.)

Nom del projecte : GLASSWAVE, Nom del dissenyador : Charles Godbout and Luc Plante, Nom del client : .

GLASSWAVE El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.