Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte D'avís

Saving Millions of Lives on the road!

El Concepte D'avís Per què els semàfors tenen un color taronja, però els llums de fre de l'automòbil no? Els cotxes d'avui només vénen amb llums de fre vermells a la part posterior. Aquest sistema d’alerta “antiquat” té inconvenients, sobretot a velocitats més elevades. El llum d'avís vermell només es visualitza DESPRÉS que el conductor colpegi als frens. PACA (Alertes predictius per a l’avversió per col·lisió) mostra una llum de taronja d’avís previ ABANS del conductor del vehicle de plom d’aplicar els frens. Això permet al conductor del segon vehicle aturar-se a temps i evita una col·lisió. Aquest canvi de paradigma corregeix un defecte que pateix la vida en un disseny existent.

Nom del projecte : Saving Millions of Lives on the road! , Nom del dissenyador : Anjan Cariappa M M, Nom del client : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  El Concepte D'avís

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.