Revista de disseny
Revista de disseny
Accessoris De Cuina

KITCHEN TRAIN

Accessoris De Cuina Utilitzar diferents estils d’instruments de cuina crea un entorn de cuina desconcertat a més de la molèstia visual. En resum, vaig intentar fer un conjunt unificat d’aquests populars accessoris de cuina que s’utilitzen habitualment a totes les cases. Aquest disseny es va inspirar purament en la creativitat. "Forma unida" i "aspecte agradable" són dues de les seves característiques. A més, el mercat serà ben rebut per la seva aparença innovadora. Aquesta serà una oportunitat per al fabricant i el client que es comprin 6 estris en un mateix paquet.

Nom del projecte : KITCHEN TRAIN, Nom del dissenyador : Ahmad Abedini, Nom del client : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Accessoris De Cuina

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.