Revista de disseny
Revista de disseny
El Iot De Creueria

WAVE CATAMARAN

El Iot De Creueria Pensant en el mar com un món en continu moviment, vam prendre l'ona "com a símbol". A partir d'aquesta idea, es van modelar les línies dels casc que semblen trencar-se. El segon element a la base de la idea del projecte és el concepte de l’espai de vida que volíem dibuixar amb una mena de continuïtat entre interiors i exteriors. A través de les grans finestres de vidre obtenim una vista de gairebé 360 graus, que permet una continuïtat visual amb l’exterior. No només, a través de les grans portes de vidre obertes, la vida interior es projecta als espais exteriors. Arc. Visintin / Arch. Foytik

Nom del projecte : WAVE CATAMARAN, Nom del dissenyador : Roberta Visintin, Nom del client : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN El Iot De Creueria

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.