Revista de disseny
Revista de disseny
Un Bloc D’Oficines De 40 Anys

780 Tianshan Road, Shanghai

Un Bloc D’Oficines De 40 Anys En aquest edifici de 40 anys, s’hi conserven elements originals com els marcs de les finestres i les nanses de l’escala i es repinten per deixar que les petjades traces del temps expliquin tranquil·lament la història. El client està especialitzat en serveis de detecció d’utilitat subterrània. La filosofia de la companyia és “veure l’invisible”, per la qual cosa un corredor central modern i mínim està especialment dissenyat per ocultar perfectament les habitacions i revelar subtilment les seves portes. A tot l’edifici, podeu veure l’ambient nostàlgic, la funcionalitat moderna i la Xina elegant que entren en joc per preservar i revitalitzar aquest lloc històric.

Nom del projecte : 780 Tianshan Road, Shanghai, Nom del dissenyador : Lam Wai Ming, Nom del client : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Un Bloc D’Oficines De 40 Anys

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.