Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina De Vendes

Chongqing Mountain and City Sales Office

Oficina De Vendes “Mountain” és el tema principal d’aquesta oficina de vendes, que s’inspira en el rerefons geogràfic de Chongqing. El patró de marbres grisos al terra està formant forma triangular; i hi ha molts angles i cantonats estranys i aguts a les parets dels elements i als taulells de recepció amb forma irregular, per demostrar el concepte de “muntanya”. A més, les escales que uneixen els pisos estan dissenyades per ser un pas per la cova. Mentrestant, els llums LED es pengen del sostre, imitant l'escena de pluja a la vall i presenten sensació natural, per suavitzar tota la impressió.

Nom del projecte : Chongqing Mountain and City Sales Office, Nom del dissenyador : Ajax Law, Nom del client : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Oficina De Vendes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.