Revista de disseny
Revista de disseny
El Focus Led

Stratas.02

El Focus Led Spotlight LED per muntar pista, dissenyat específicament per al mòdul LED Xicato XSM Artist Series (el millor LED de representació de colors de la seva classe). Perfecte per il·luminar ambients d’art i ambients interiors, estètica neta i una mida global compacta. Stratas.02 es subministra de sèrie amb 3 reflectors intercanviables (punt 20˚, mitjà 40˚, inundació 60˚) i una làmina antireflexió de bresca.

Nom del projecte : Stratas.02, Nom del dissenyador : Christian Schneider-Moll, Nom del client : .

Stratas.02 El Focus Led

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.