Revista de disseny
Revista de disseny
Cadires I Taules Transformables

Sensei

Cadires I Taules Transformables La cadira Sensei / la taula del cafè és un moble que, com la majoria de les meves creacions, comença per trobar noves maneres d’aprofitar els espais petits mitjançant dibuixos geomètrics a l’atzar. L’estil d’aquest projecte està apuntat d’una forma minimalista, on no tenim corbes, sinó que tenim línies, avions i colors neutres, com el blanc i negre. Les cadires, encaixades horitzontalment i units per l’esquena, ens donen una taula de cafè. La secció del centre de la taula (on es col·loquen les parts posteriors) és increïblement forta i es pot asseure al centre sense moure la taula.

Nom del projecte : Sensei, Nom del dissenyador : Claudio Sibille, Nom del client : Sibille.

Sensei Cadires I Taules Transformables

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.