Revista de disseny
Revista de disseny
La Joieria

Poseidon

La Joieria La joieria que dissenyo expressa els meus sentiments. Em representa com a artista, dissenyador i també com a persona. El detonant per crear Poseidó es va posar en les hores més fosques de la meva vida quan em vaig sentir espantat, vulnerable i amb necessitat de protecció. Principalment he dissenyat aquesta col·lecció per a ser utilitzada en autodefensa. Tot i que aquesta idea s'ha esvaït durant tot aquest projecte, encara existeix. Poseidó (el déu del mar i "Earth-Shaker", dels terratrèmols de la mitologia grega) és la meva primera col·lecció oficial i està dirigida a dones fortes, destinades a donar a la persona que porta la sensació de poder i confiança.

Nom del projecte : Poseidon, Nom del dissenyador : Samira Mazloom, Nom del client : samirajewellery.

Poseidon La Joieria

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.