Revista de disseny
Revista de disseny
Bicicleta Plegable

DONUT

Bicicleta Plegable Concepte de bicicleta fàcil de plegar, que es plega en un marc circular sense que la part de la bicicleta sobri fora del marc. La bicicleta sembla un cercle després de plegar, que es pot transportar, emmagatzemar i guardar fàcilment. Aquesta bicicleta té un marc circular d’aliatge d’alumini que porta la càrrega del motorista. Les forquetes anteriors i posteriors es giren cap al marc circular. Aquesta bicicleta té un pedal tubular que es llisca i gira dins de la barra de la manivela.Combinació de la cadena i l’engranatge Les unitats s'utilitzen per transferir el moviment a la roda del darrere. Seient regulable alt i mànec amb GPS, reproductor de música i ciclòmetre.

Nom del projecte : DONUT, Nom del dissenyador : Arvind Mahabaleshwara, Nom del client : .

DONUT Bicicleta Plegable

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.