Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles Per A La Llar I L’Oficina

Egg-table

Els Mobles Per A La Llar I L’Oficina La base de la taula és l’anell metàl·lic, al mig del qual s’instal·la el vidre, i la part exterior està feta de fusta, plàstic o qualsevol altre material, convenient per a les taules. La taula té dues potes en forma de L de metall, que es veuen les unes a les altres i, per tant, proporcionen la rigidesa. Es pot muntar totalment la taula per al seu transport.

Nom del projecte : Egg-table, Nom del dissenyador : Viktor Kovtun, Nom del client : Xo-Xo-L design.

Egg-table Els Mobles Per A La Llar I L’Oficina

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.