Revista de disseny
Revista de disseny
Joies Reciclades

Clairely Upcycled Jewellery

Joies Reciclades Belles joies clares i enciclopètiques, dissenyades per la necessitat de fer servir els residus de la producció de Claire de Lune Chandelier. Aquesta línia s'ha convertit en un nombre considerable de col·leccions, totes explicant històries, totes representant visites molt personals sobre les filosofies del dissenyador. La transparència és una part vital de la pròpia filosofia dels dissenyadors, i això es reflecteix en l'elecció de l'acrílic utilitzat. A part de l’acrílic del mirall utilitzat, que reflecteix la llum, el material sempre és transparent, color o clar. El packaging de CD reforça els conceptes de repòs.

Nom del projecte : Clairely Upcycled Jewellery , Nom del dissenyador : Claire Requa, Nom del client : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Joies Reciclades

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.