Revista de disseny
Revista de disseny
La Cullera, Regal

Naming Spoon

La Cullera, Regal El "nom de cullera" va sorgir de la necessitat d'oferir una alternativa moderna i popular al present bautitzador tradicional d'una cullera. Volia crear una cullera que pogués personalitzar-se i anomenar-se com a 'Cuchara de nom'. Les cerimònies de nom, han augmentat en popularitat en els darrers temps. Vaig voler crear un objecte, el 'Naming Spoon', que es donés a la cerimònia de nom o al bateig Cada 'Naming Spoon' és únic i es pot personalitzar amb els destinataris de la pedra de naixement i inicialitzar-se i es pot presentar com a hereu de les famílies. patrimoni.

Nom del projecte : Naming Spoon, Nom del dissenyador : Katherine Alexandra Brunacci, Nom del client : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon La Cullera, Regal

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.