Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Senyalització De Bicicletes

Reggal Originals

El Sistema De Senyalització De Bicicletes Reggal Originals és un prototip de concepte de disseny de senyalització que ajuda als ciclistes a mostrar la seva intenció direccional cap a altres motoristes. El prototip està dissenyat de la manera que els motoristes poden veure des de tot arreu. El producte és capaç d’aconseguir per dues vies: la part frontal i la posterior. El més important de tot, ha d’estar integrat en un sol sistema. Per fer-ho, el producte ha de tenir la sensació de primera qualitat que s’ajusti perfectament a la bicicleta sense cap element que sobresurti. Els llums de senyalització frontal es creen amb llums LED que s’allotgen bé a les ranures d’un anell metàl·lic.

Nom del projecte : Reggal Originals, Nom del dissenyador : Tay Meng Kiat Nicholas, Nom del client : .

Reggal Originals El Sistema De Senyalització De Bicicletes

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.