Revista de disseny
Revista de disseny
Mans Lliures De Vídeo Porta De Telèfon

Tiara

Mans Lliures De Vídeo Porta De Telèfon Tiara es va dissenyar d’acord amb l’ús horitzontal i vertical, depenent de l’amplada del lloc d’ús. La qualitat estètica del producte es pot mantenir en posició horitzontal i vertical. L'aparell giratiu patentat de 90 graus, dissenyat per a monitors de 2,5 i 3,5 polzades, facilita la rotació del monitor. Les obertures es poden obrir sense utilitzar cap aparell o força auxiliar mitjançant el sistema de bloqueig patentat. Els marcs reemplaçables i les graelles d’altaveus proporcionen un impacte estètic sorprenent.

Nom del projecte : Tiara, Nom del dissenyador : RAHSAN AKIN, Nom del client : NETELSAN.

Tiara Mans Lliures De Vídeo Porta De Telèfon

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.