Revista de disseny
Revista de disseny
La Guardiola

DEEPE

La Guardiola L’objecte és una alcancía. L’aspecte únic en forma de personatge combina una costosa i prestigiosa joieria que ofereix un encantador i amable i la presència constant de membres de la família, la recaptació de fons és propietats molt funcionals. Però la característica més destacada que DeePee, que a més de les funcions estàndard compleix perfectament, és que la nova joia, única i complementària contextualitzada "nova joia", completament contextualitzada.

Nom del projecte : DEEPE, Nom del dissenyador : Zoltan Madosfalvi, Nom del client : Lima Home design studio.

DEEPE La Guardiola

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.