Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny Interior D’Oficines Creatiu

Reckitt Benckiser office design

El Disseny Interior D’Oficines Creatiu La petició del client consistia en planificar una oficina moderna contínua, oberta i moderna. Es va tenir en compte que la il·luminació és molt bona i aprofiteu òpticament tots els grans espais. La secció del menjador i la cuina oberta vam intentar fer sentir als empleats una cafeteria de moda. Quan es va presentar el jove equip de RB, un entorn altell i els colors de la marca de l’empresa, es va votar per unanimitat el disseny d’interiors d’un carrer street style.

Nom del projecte : Reckitt Benckiser office design, Nom del dissenyador : Zoltan Madosfalvi, Nom del client : .

Reckitt Benckiser office design El Disseny Interior D’Oficines Creatiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.