Revista de disseny
Revista de disseny
La Cúpula

Easy Domes

La Cúpula El disseny i l’estructura de Easy Domes és l’Icosaedre, aquí tallat pels vèrtexs i transformat a 21 seccions de fusta. El disseny, l’interior, els materials com el color i tota la implementació a l’entorn, la construcció i les exigències sostenibles, ofereixen arranjaments interiors per a una àmplia gamma d’usuaris. El concepte apel·la a edificis verds, constructors d’habitatges i vida sostenible. Es pot construir en totes les zones climàtiques i resistent a terratrèmols i huracans.

Nom del projecte : Easy Domes, Nom del dissenyador : KT Architects, Nom del client : Easy Domes Ltd.

Easy Domes La Cúpula

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.