Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre Mèdic

Neo Derm The Center

El Centre Mèdic Està dissenyat per ressonar el tema de les línies, i els colors destacats del color de la cal són suficients per demostrar el disseny molest i energètic d'aquest particular centre de cura de la pell. Els feixos de línies de traç blanc corren per tot el sostre blanc i s’estenen a l’espai dels voltants amb dinàmica. La zona de relaxació contigua a la recepció està fixada en un to de calç de color calç, des dels mobles fins a la catifa, que posa l’accent en l’essència de la marca jove i rejovenida fent una visió del port de Victoria.

Nom del projecte : Neo Derm The Center, Nom del dissenyador : Danny Chan, Nom del client : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center El Centre Mèdic

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.