Revista de disseny
Revista de disseny
Les Joies

odyssey

Les Joies La idea bàsica de l’odissea per monòmer consisteix a cobrir formes geomètriques voluminoses amb una pell modelada. A partir d’aquí evoluciona una interacció de claredat i distorsió, transparència i ocultació. Totes les formes i patrons geomètrics es poden combinar a voluntat, variar-los i complementar-los amb addicions. Aquesta fascinant i senzilla idea permet crear una gamma gairebé inesgotable de dissenys, perfectament en consonància amb les oportunitats que ofereix el prototipat ràpid (impressió 3D), ja que cada client pot tenir un producte totalment individual i únic (visiteu: www.monomer. eu-shop).

Nom del projecte : odyssey, Nom del dissenyador : monomer, Nom del client : monomer.

odyssey Les Joies

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.