Revista de disseny
Revista de disseny
Centre D’Aprenentatge

STARLIT

Centre D’Aprenentatge El Centre d’Aprenentatge Starlit està dissenyat per proporcionar formació en el rendiment en un entorn d’aprenentatge relaxat per a nens de 2-6 anys. Els nens a Hong Kong estan estudiant sota alta pressió. Per tal d’apoderar la forma i l’espai a través de la disposició i encaixar diversos programes, estem aplicant l’Orientació de la ciutat de Roma Antiga. Els elements circulars són habituals al llarg dels braços que s’irradien dins de la disposició de l’eix per encadenar l’aula i els estudis entre dues ales diferents. Aquest centre d’aprenentatge està dissenyat per crear un ambient d’aprenentatge deliciós amb el màxim espai.

Nom del projecte : STARLIT, Nom del dissenyador : Catherine Cheung, Nom del client : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Centre D’Aprenentatge

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.