Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Muse

Llum Inspirat en el "Budisme guanyat" en la seva afirmació que no hi ha qualitats absolutes al nostre univers, hem donat una qualitat paradoxal a la "llum" donant-li una "presència física". L’esperit de meditació que fomenta era una poderosa font d’inspiració que vam utilitzar per crear aquest producte; que inclouen les qualitats de "temps", "matèria" i "llum" en un sol producte.

Nom del projecte : Muse, Nom del dissenyador : Anarkhos design , Nom del client : Anarkhos Design.

Muse Llum

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.