Revista de disseny
Revista de disseny
Adhesiu De Codi Qr

Marketplace on the Move

Adhesiu De Codi Qr Nova manera de vendre el teu cotxe a tot arreu! Només a www.krungsriautomarketplace.com, on podeu publicar per vendre el vostre cotxe i produirem adhesiu de codi QR basat en l’adreça web única del vostre cotxe, amb el disseny d’adhesiu seleccionat i, a continuació, envieu-lo al vostre lloc perquè pugueu enganxar l’adhesiu al vostre cotxe. !! Per al comprador, només cal escanejar el codi QR que veieu al pàrquing del venedor a grans magatzems, cafeteries, edificis i etc. Accés a les dades dels cotxes a l’instant. Truca al venedor i comprova-ho. Tot plegat ha passat de sobte al lloc on esteu els dos !!!

Nom del projecte : Marketplace on the Move, Nom del dissenyador : Krungsri Auto, Nom del client : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Adhesiu De Codi Qr

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.