Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

cocktail

Taula El disseny és una taula de còctels negra amb ombres interessants que representen el negre de la taula. És un disseny atemporal que encaixarà amb molts estils. Els artefactes es poden mostrar als diferents nivells que es mostren a continuació per canviar l’aspecte de la taula, mantenint la taula de taula clara. La taula és un disseny KD en efectiu i transport: compra, porta a casa i es pot muntar fàcilment per qualsevol. El disseny és bonic, interessant de veure, però no obtrusiu. Les taules de cocteleria es troben normalment en el centre d’activitat, però no han d’esdevenir el centre d’atenció: aquesta taula aconsegueix això

Nom del projecte : cocktail, Nom del dissenyador : Mario J Lotti, Nom del client : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Taula

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.