Revista de disseny
Revista de disseny
Estris De Cuina

MiMì

Estris De Cuina El disseny senzill de Mimì, amb la seva geometria de tall net, revela una gran facilitat d’ús. Les nanses tenen una forma essencial, però nocturne, que destaca contra el cos d'alumini fos de color gris mat i proporciona una adherència ferma encara que estigui humida o grassa. Un únic esbós d’acer dibuixat, agafant la cuina antiadherent, no necessita més juntes. S’aprofita la elasticitat del metall elàstic per obtenir una adherència acollidora: si es pressiona, les nanses canvien la seva forma fàcilment i s’adapten a la captura de tots els usuaris. El mànec de la panera, amb el filferro tensat, també modifica la seva forma. El disseny mínim contribueix a la millora de l'ergonomia .:: Si el material pot fer més i encara millor:

Nom del projecte : MiMì, Nom del dissenyador : Gian Piero Giovannini, Nom del client : urge design.

MiMì Estris De Cuina

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.