Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Cadires

Hoek af

Taula, Cadires "Hoek af" traduït literalment en anglès significa "falta un cantó", però quan dius que algú troba a faltar un cantó en holandès significa que estan una mica bojos. Estava pensant en aquestes paraules mentre pensava en un amic que “falta un racó”, per la qual cosa es va fer evident per mi que, encara que troba a faltar un racó, és realment més interessant. I del que em va cridar l’atenció, si agafes un quadrat i talles d’una cantonada es creen dues cantonades noves, cosa que significa que en lloc de perdre alguna cosa es guanya alguna cosa. Cada peça de "hoek af" ha perdut un cantó, però ha guanyat dues cantonades i dues potes.

Nom del projecte : Hoek af, Nom del dissenyador : David Hoppenbrouwers, Nom del client : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Taula, Cadires

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.