Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Packaging

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

El Disseny De Packaging El projecte consistia a dissenyar una impressió completament innovadora amb els productes existents, que el meu client no va quedar impressionat. Aquest és el primer producte que INNOTIVO ha fet mai, el meu client esperava que el meu disseny establís un punt de referència per als propers productes en el futur, i aquest embalatge ha aconseguit complir amb èxit la forma de disseny "INNOTIVO", futurista i de fort impacte visual.

Nom del projecte : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Nom del dissenyador : Jeffery Yap ®, Nom del client : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   El Disseny De Packaging

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.