Revista de disseny
Revista de disseny
Commode

shark-commode

Commode Commode unit amb una prestatgeria oberta, i això dóna la sensació de moviment i dues parts la fan més estable. L'ús de diferents acabats superficials i de diferents colors permet crear diferents estats d'ànim i es poden instal·lar entre diferents interiors. El prestatge obert i el prestatge obert dóna la il·lusió d’un ésser viu.

Nom del projecte : shark-commode, Nom del dissenyador : Viktor Kovtun, Nom del client : Xo-Xo-L design.

shark-commode Commode

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.