Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Cafè

Catena

Taula De Cafè Una taula de cafè constava de quatre taules laterals. La inusual col·locació de taules laterals compon la forma L de la taula, que és una forma original per a les taules de cafè. No necessita cap esforç addicional per utilitzar taules com a cafè o tauleta, només cal que les taules laterals es posin en forma de L. Els elements portadors de cada taula lateral es formen, mitjançant diferents combinacions de la mateixa forma. Aquesta forma senzilla, un rectangle amb vora circular, també és la forma de cada costat de taula de cafè, de manera que la forma de cada taula lateral i taula de cafè és diferent però relacionada.

Nom del projecte : Catena, Nom del dissenyador : Ayça Sevinç Tatlı, Nom del client : .

Catena Taula De Cafè

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.