Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula D’Entrada

organica

La Taula D’Entrada ORGANICA és la representació filosòfica de Fabrizio de qualsevol sistema orgànic en què totes les parts estan interconnectades per donar-hi existència. El disseny es basava en la complexitat del cos humà i la pre-concepció humana. L'espectador es deixa veure amb un viatge sublim. La porta d’aquest viatge són dues formes massives de fusta que es perceben com a pulmons, després un eix d’alumini amb connectors que s’assemblen a una columna vertebral. L’espectador pot trobar varetes retorçades que semblen artèries, una forma que es pot interpretar com un òrgan i el final és un bell vidre de plantilla, fort però fràgil, igual que la pell humana.

Nom del projecte : organica, Nom del dissenyador : Fabrizio Constanza, Nom del client : fabrizio Constanza.

organica La Taula D’Entrada

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.