Revista de disseny
Revista de disseny
El Cofre Commodió

Commodia

El Cofre Commodió Commodia by ArteNemus és un calaixet amb superfícies i formes orgàniques. El seu aspecte de gamma alta es destaca per l’ús d’espècies de fusta d’una qualitat excepcional i per una excel·lent mà d’obra. La seva forma es subratlla pel contrast entre el color de la fusta de les superfícies i el color de la fusta de les vores. A més, als materials i acabats de superfícies ocultes es presta la mateixa atenció especial a la qualitat que a les de superfícies visibles, donant lloc a un concepte estètic sense discontinuïtat. El disseny de Commodia és contemporani amb una inspiració clàssica.

Nom del projecte : Commodia, Nom del dissenyador : Eckhard Beger, Nom del client : ArteNemus.

Commodia El Cofre Commodió

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.