Revista de disseny
Revista de disseny
El Suport D’Abric

Lande

El Suport D’Abric El Coat Stand va ser dissenyat com una escultura d’oficina altament decorativa i funcional, una fusió d’art i funció. Es va pensar que la composició era una forma estètica per embellir l'espai d'oficines i per protegir la roba corporativa més emblemàtica actual, el Blazer. El resultat final és una peça molt energètica i sofisticada. Per a la producció i el comerç al detall, la peça era un disseny lleuger, fort i productiu en massa.

Nom del projecte : Lande, Nom del dissenyador : Fabrizio Constanza, Nom del client : fabrizio Constanza.

Lande El Suport D’Abric

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.