Revista de disseny
Revista de disseny
Altaveu Sense Fil

Saxound

Altaveu Sense Fil Saxound és un concepte únic inspirat en alguns dels ponents més importants del món. Es tracta d’una fusió de la millor innovació que s’ha fet ja fa uns anys, amb una combinació de la nostra pròpia innovació, convertint-la així en una experiència completament nova. persones.Els elements principals de Saxound són la forma cilíndrica i el conjunt de rosques. Les dimensions de Saxound estan inspirades en un disc compacte regular de 13 centímetres de diàmetre i una alçada de 9,5 centímetres, que es pot desplaçar per una mà. Es compon de dos 1. "Tuiters, dos controladors mitjans de 2" i un radiador de graves que s'ordenaven en un factor de forma tan reduït.

Nom del projecte : Saxound, Nom del dissenyador : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Nom del client : Design Under Garage.

Saxound Altaveu Sense Fil

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.