Revista de disseny
Revista de disseny
La Sucursal Hq Bancària

DBS HQ

La Sucursal Hq Bancària Allen International va presentar la novetat en tecnologies bancàries per millorar i millorar l'experiència en la sucursalització per als clients de la seva nova seu de la Torre del Centre Financer Marina Bay, Singapur. El disseny del banc minorista resultant utilitza un mur de benvinguda digital interactiu sensible al moviment, estacions de servei ràpides per a transaccions ràpides i la instal·lació d’unes unitats d’assistència a les caixes de consulta semi-privada. La sucursal també inclou un auditori de 300 places i el primer estudi de televisió en cadena per a Channel News Asia. Salons dedicats a fo

Nom del projecte : DBS HQ, Nom del dissenyador : Allen International, Nom del client : allen international.

DBS HQ La Sucursal Hq Bancària

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.