Revista de disseny
Revista de disseny
Estació Flotant I Observatori Marí

Pearl Atlantis

Estació Flotant I Observatori Marí Un complex sostenible flotant i observatori marí situat principalment al corredor de biodiversitat marina de Cagayan Ridge, el mar de Sulu, (aproximadament a 200 km a l'est de Puerto Princesa, la costa de Palawan i 20 km al nord dels perímetres del parc natural de Tubbataha Reefs), ha de respondre a les necessitats del nostre país per a una manera d’incrementar la consciència de la gent sobre la conservació de la nostra biodiversitat marina amb la construcció d’un imant turístic monumental pel qual es pot conèixer fàcilment el nostre país de Filipines.

Nom del projecte : Pearl Atlantis, Nom del dissenyador : Maria Cecilia Garcia Cruz, Nom del client : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Estació Flotant I Observatori Marí

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.