Revista de disseny
Revista de disseny
El Showroom

From The Nature

El Showroom El lloc que representa la naturalesa, que resisteix l’ésser humà a consumir l’existència d’ell mateix. Al lloc, la fusta natural que es limita a la textura de formigó, surt de la textura de formigó bruta i puja al sostre blau que simbolitza el cel a la cantonada del lloc. Pujant envolta el lloc com una xarxa i com si es resistís a tocar-se. Aquesta idea coincideix amb la lògica de les sabates casuals que es mostren a la sala d'espectacles. Els exclusius dissenys visuals que s'utilitzen a les parets suposen la contaminació de la natura. El gruix epoxi transparent és de 4 mm i cobreix el terra, de manera que simula una capa d'aigua intensiva.

Nom del projecte : From The Nature, Nom del dissenyador : Ayhan Güneri, Nom del client : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature El Showroom

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.