Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada

Tako

La Làmpada Tako (polp en japonès) és una làmpada de taula inspirada en la cuina espanyola. Les dues bases recorden les plaques de fusta on se serveix la "pulpo a la gallega", mentre que la seva forma i la banda elàstica evoquen un bento, el tradicional menjador japonès. Les seves parts es munten sense cargols, cosa que facilita l’ajuntament. Envasar-se en peces també redueix els costos d’envasament i emmagatzematge. L’articulació de la làmpada flexible de polipropè s’amaga darrere de la banda elàstica. Els forats forats a la base i les peces superiors permeten el flux d'aire necessari per evitar un sobreescalfament.

Nom del projecte : Tako, Nom del dissenyador : Maurizio Capannesi, Nom del client : .

Tako La Làmpada

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.