Revista de disseny
Revista de disseny
Porta-Espelmes

Hermanas

Porta-Espelmes Hermanas és una família de canelobres de fusta. Són com cinc germanes (hermanes) preparades per ajudar-vos a crear un ambient acollidor. Cada porta-espelmes té una alçada única, de manera que combinant-los podreu simular l'efecte d'il·luminació de les espelmes de diferents mides simplement utilitzant les paletes estàndard. Aquests canelobres són de faig tornejat. Estan pintats de diferents colors permetent crear una combinació pròpia per adaptar-se al vostre lloc favorit.

Nom del projecte : Hermanas, Nom del dissenyador : Maurizio Capannesi, Nom del client : .

Hermanas Porta-Espelmes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.