Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira Del Saló

Cat's Cradle

La Cadira Del Saló Digits o Fibres, un dilema actual del procés de disseny. Tots som principiants, però alguns hem de treballar-hi. Els dissenyadors principiants observen totes les tècniques disponibles i n'aprenen algunes. Amb el temps (~ 10.000 hores) adquirim facilitats (-ies) que eleven / popularitzen / personalitzen / economitzen el nostre joc. Per tant, em fascina l’actual fascinació pels mitjans de comunicació que proposen que el disseny bàsic més bàsic del disseny sigui el dígit, fàcilment controlable. El dígit no és una unitat generadora de vida, sinó simplement un arrodoniment cap a un denominador menys comú més petit que la fibra. El disseny és, com a mínim, fragments, estelles i fibra.

Nom del projecte : Cat's Cradle, Nom del dissenyador : Stoel Burrowes, Nom del client : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle La Cadira Del Saló

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.