Revista de disseny
Revista de disseny
La Joieria

Melek Taus

La Joieria Amb una ideologia determinada, Déu posa el món a cura de set sants àngels. Melek Taus o The Peacock Angel és el més gran i el primer que surt de la Llum de Déu en forma d’arc de Sant Martí. Col·lectivament aquests set àngels són els set colors de l'arc de Sant Martí, Melek Taus essent el blau. Quan Melek Taus es va negar a presentar-se a Adam, va ser llançat al cel. Es va penedir del seu pecat d’orgull i va plorar durant 7.000 anys, les seves llàgrimes apagant els focs de l’Infern. Melek Taus va ser perdonat i reintegrat com a cap dels àngels. Melek Taus és una emanació de Déu que va crear el cosmos a partir de l'EGG còsmica.

Nom del projecte : Melek Taus, Nom del dissenyador : Samira Mazloom, Nom del client : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus La Joieria

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.