Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny Del Paquet De Xiclet

ZEUS

El Disseny Del Paquet De Xiclet Dissenys de paquets de xiclet. El concepte d'aquest disseny és "estimular la sensibilitat". Els objectius dels productes són homes en els anys vint, i aquells dissenys innovadors els ajuden a recollir els productes a les botigues de manera instintiva. Les visuals principals expressen una visió mundial espectacular del fenomen natural que s’associa a cada sabor. THUNDER SPARK per un sabor argut i electrificant, SNOW STORM per a la congelació i refredament fort, i RAIN SHOWER per un sabor humit, sucós i aquàtic.

Nom del projecte : ZEUS, Nom del dissenyador : Yoichi Kondo, Nom del client : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS El Disseny Del Paquet De Xiclet

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.