Revista de disseny
Revista de disseny
El Programador De Taquígraf

Optimo

El Programador De Taquígraf Optimo és un producte innovador de pantalla tàctil per programar i calibrar tots els tacògrafs digitals equipats en vehicles comercials. Enfocant-se a la velocitat i la facilitat d’ús, Optimo combina la comunicació sense fils, les dades d’aplicació de producte i una sèrie de connexions de sensors diferents en un dispositiu portàtil per utilitzar-lo a la cabina del vehicle i al taller. Dissenyada per a una ergonomia òptima i un posicionament flexible, la seva interfície dirigida per tasques i el seu maquinari innovador milloren notablement l'experiència de l'usuari i porten la programació de taògraf en el futur.

Nom del projecte : Optimo, Nom del dissenyador : LA Design , Nom del client : Stoneridge.

Optimo El Programador De Taquígraf

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.