Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interior D’Oficines

Container offices

L’Interior D’Oficines En una gran sala de 4.000 m2, els dissenyadors belgues Five AM van col·locar 13 contenidors d’enviament de segona mà per crear un espai d’oficines per a Drukta & Formail, dues empreses d’impressió. El concepte era crear una experiència determinada per a cada visitant / usuari, enllaçant les oficines entre el taller perquè els caps puguin veure els seus empleats i els visitants puguin explorar la gran maquinària. Tres contenidors surten de l’edifici per obtenir la màxima llum natural possible, tots dos situats a través dels molls de càrrega existents.

Nom del projecte : Container offices, Nom del dissenyador : Five Am, Nom del client : Five AM.

Container offices L’Interior D’Oficines

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.