Revista de disseny
Revista de disseny
La Il·luminació Interior

Jordan Apotheke

La Il·luminació Interior De suport a l'arquitectura expressiva de l'interior de la farmàcia, les lluminàries funcionals són poc sensibles pel seu aspecte, cridant l'atenció sobre el seu efecte de llum en lloc del seu disseny. Les lluminàries d’il·luminació bàsica s’integren en lluminàries penjants que tracen la forma del mobiliari o es munten als costats del sostre suspès, mantenint-lo el màxim d’il·luminació possible. Així, els usuaris poden concentrar-se en la pista de llum que condueix a la farmàcia, formada per mosaics retroil·luminats amb LED RGB que coincideixin amb el color dels comptadors retroil·luminats dinàmicament.

Nom del projecte : Jordan Apotheke, Nom del dissenyador : Conceptlicht GmbH, Nom del client : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke La Il·luminació Interior

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.