Revista de disseny
Revista de disseny
L’Oficina Flexible

Suivez le guide

L’Oficina Flexible Aquest concepte es va dissenyar per a un concurs de disseny organitzat per la província de Flandes Occidental. La tasca consistia a omplir un gran espai buit situat al mig de diverses oficines, amb mobiliari on els usuaris podrien reunir-se. Suivez le guide és una sèrie de 7 volums de contraplacat que permet a l'usuari practicar una altra activitat. Poden canviar fàcilment la ubicació de cada caixa segons la funció que necessitin. "Suivez-le-guide" trenca amb les convencions en matèria de mobiliari d'oficina. És una resposta a la demanda d'altres maneres de treballar i comunicar-se.

Nom del projecte : Suivez le guide, Nom del dissenyador : Five Am, Nom del client : Five AM.

Suivez le guide L’Oficina Flexible

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.